Pages

Tämän päivän lempinäkymä

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Olen vähän hidas reagoimaan blogihaasteisiin, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Olen aiemmin vastannut lempinäkymä-haasteeseen varmaan noin vuosi sitten, mutta sain sen kuun alussa uudelleen  silmiä hivelevän kauniista Coffee Table Diary-blogista. Iso kiitos haasteesta! Täältä pesee.

Minulla ei varsinaisesti ole lempinäkymää kodissamme. Tai jos on niin se vaihtelee yhtä useasti kuin sukat jalassani. Yleensä se on se nurkka, joka on eniten siisti. Tänään minut sai iloiseksi suuret ikkunamme, joista kaiken pimeyden keskellä riitti muutaman auringonsäde tänne meillekin. Tosin, eihän se ilo kovin kauaa kestänyt...




Joulukuussa tapahtuu muuten isoja juttuja! Päättäväisesti tein kunnianhimoisen suunnitelman Muotopuolen joulukalenterista, jota olen jo aiempina vuosina suunnitellut, mutta laiskuus on tullut tielle. Blogi päivityy joulukalenterin tavoin joka päivä jouluaattoon asti! Tiedossa on huikeita lahjavinkkejä, alennuskoodeja, arvontoja, DIY-vinkkejä ja ylipäätään jouluista fiilistelyä! Itse ainakin olen jo ihan fiiliksissä! 

Ensimmäinen luukku aukeaa luonnollisesti 1.12 ja siitä alkaakin kivat 24 päivää.

Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille! Nauttikaa!


Kesähäiden suunnittelua ensilumen aikaan

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Menittekö lankaan? Moniko luuli, että me juhlisimme ensi kesänä häitä? Ähäkutti! Toki juhlimme häitä, mutta emme suinkaan omia. 

Eräs rakas ystäväni pyysi apua hääkutsujen suunnitteluun, jonka tietysti otin suurena kunnianosoituksena. Projekti riistäytyikin nopeasti käsistä ja kutsujen suunnitteleminen muuttui nettisivujen suunnitteluksi/toteuttamiseksi. Päätimme, että vieraille lähtee postissa kortti ainoastaan kuvalla, päivämäärällä ja nettiosoitteella varustettuna. Kaikki muu informaatio tulee olemaan netissä.  Viime viikonloppu meni siis suunnitellessa hääkattauksia ja koristeluja, jotka tulisi tuomaan nettisivuille jo vähän fiilistä. 

Mitä suloisimman pariskunnan häät tullaan maustamaan hippusellisella rustiikkia. Täytyy myöntää, että tällä kentällä en ole omimmillani, mutta oli todella hauskaa ja mielenkiintoista tehdä välillä jotain erilaista. Alla muutama kuva aikaansaannoksistani, joista osa päätyi myös nettisivuille. Mitäs pidätte?