Pages

Finally!

perjantai 30. lokakuuta 2015

Finally! Olen kohnannut varmaan kaikki Turun kukkakaupat etsien eukalyptuksen oksia. Noin kahden vuoden etsinnän jälkeen vihdoin löysin! Ehdin varmaan juuri ennen tämän buumin loppumista, joten pieni tuuletus sille! Eipä mulla muuta tällä kertaa.




Late at night

maanantai 26. lokakuuta 2015

Viikonloppu meni taas ohi, sanan jokaisessa merkityksessä. Lauantaina klo 18 havahduin siihen, että olin nukkunut koko päivän. Okei, välillä katoin telkkariakin. Illalla mentiin treffeille ja sunnuntaina kokkailtiin ja siivoiltiin yhdessä. Ajatuksena oli vähän kuvatakin, mutta pimeys voitti. Jottei suuri siivoussykintä olisi mennyt ihan hukkaan, niin pitihän sitä nyt pari kuvaa nappasta, vaikka olikin jo yö. 

Tässäpä ne nyt sitten ovat. Vähän mössöä, mutta en jaksa välittää. Livenä tässä oli niin kiva tunnelma, että piti ainakin yrittää. En muuten muista olenko jo aiemmin kertonut, että tuossa alimman rappusenkin alla on vielä laatikko. Voisi siis sanoa, että portaiden alta joka ikinen sentti on hyödynnetty säilytykseen. Olen edelleen ihan superonnellinen näistä portaista! <3



Just Bo it Helsinki!

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Haloo Helsinki ja koteja rakastavat ihmiset!

Rakas työnantajani Bo LKV rantautuu alkuvuodesta myös Helsinkiin ja rekry on nyt käynnissä! Tiimiin haetaan nyt ammattitaitoisten välittäjien lisäksi myös stailaajaa/somesisällön tuottajaa/bloggaajaa. Itse tässä työssä noin puoli vuotta hommia paiskineena, voin suositella työtä ja Bo:ta työnantajana hyvin lämpimästi! Tässä työssä yhdistyy ainakin omat mielenkiinnon kohteet kauniisti paketoidussa paketissa ja pääsen tekemään juuri sitä, missä olen hyvä ja näkemään ihan superihania ja inspiroivia koteja päivittäin. Parasta on olla osa innovatiivista tiimiä, jossa uusia mahtavia ideoita syntyy päivittäin. Bo:lla hommat hoidetaan eri tavalla! Paremmin ja isommin kuin muualla. Nyt on siis mahtava hetki taittaa kuvassa esiintyvä Hesarin sivu hiirenkorvalle, nauttia kuppi kahvia ja alkaa luonnostelemaan hakemusta! Odotan innolla jo uutta kollegaani! <3 

Lisää informaatiota paikasta löytyy myös täältä.





PUF!

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Turun Forumiin on avattu uusi, aivan törkeän inspiroiva designtori PUF! PUF kokoaa yhteen muotoilualojen kiinnostavimpia ja uusimpia nimiä. Tässä liiketilassa niin tunnetut brändit kuin nousevat tähdetkin ovat osana vaihtuvaa kokonaisuutta, joka pitääkin jutun mielenkiintoisena. PUFfilta muotoilija tai yritys saa vuokrata oman modulaarisen kojun tai kopin, jossa tuotteet ovat myynnissä tietyn ajan ja myynnin hoitaa PUFfin väki. Tällä meiningillä esillä on joka kerta jotain uutta ja erilaista, joka saa asiakkaatkin palaamaan liikkeeseen aina uudelleen ja uudelleen.

Tätä nuorta yritystä ja sen takana toimivaa pariskuntaa voisi kuvailla yhdellä sanalla nerokkaaksi! Sen lisäksi, että tämä on ihan huippuidea, niin toteutus on vähintäänkin yhtä onnistunut. Kuka olisi uskonut, että vanha levyliike KANE näyttäisi joskus tältä!? Tämä on jotain todella uutta ja virkistävää, ainakin minä olen superinnoissani! Saa nähdä löytyisiköhän omille tuotteillekin paikka täältä joulukuussa! 

Isot aploodit täältä suunnasta siis Hannalle ja Matille! <3 











tui tui TUIkube

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Vaikken vielä ollut henkisesti valmistautunut, syksy ja pakkaset vain tulivat! Siinä on se hyvä puoli, että nyt saa jo luvan kanssa poltella kynttilöitä. Vaikkakin meidän taloudessa se on tuo mies, joka täyttää kotimme kynttilöillä joka ilta, me molemmat nautimme niistä suunnattomasti. Kynttilän valon lumossa on tiettyä tunnelmaa, joka minulle viestii sitä, että silloin ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin olla vain!

Perjantaipäivänikin parani potenssiin sata, kun istuimme Kube-valaisimien isän, Petri Seurin kanssa alas iltapäiväkaffelle ja Petri ojensi käteeni taas ihastuttavan vanerilaatikon. Laatikon mallista osasin aavistaa, että nyt kyseessä on jokin uutustuote ja avattuani sen olin jo myyty. Laatikko kätki sisäänsä Kube-valaisimien muotoa noudattelevat betoniset tuikkukupit, TUIkubet ja ihastuin iki ajoiksi. Kuten Kube-valaisimetkin, niin nämä ovat hyvä esimerkki siitä kuinka yksinkertainen voikaan olla kaunista. Betonipinta näissäkin on silkkisen sileä ja kulmat viilattu täydellisyyteen.





Kuten arvata saattaa, nämä ihanuudet tulevat kyllä valaisemaan meidän iltoja tästä eteenpäin joka ilta, kunnes on taas kevät. Kube-valaisin on ollut meillä aiemmin jo kovassa käytössä ja nämä ovat sille täydellinen pari! Pikkulinnut lauloivat myöskin, että näitä on tulossa myös eri väreissä. Täällä ainakin odotellaan jo mustia ja valkoisia tuikkuja! 

Voipi olla, että pari TUIkubea päätyy myös meidän perheen kuusen alle tänä jouluna. Pakkauskin on jo valmiiksi niin kaunis, ettei tarvitse edes paketoida! Shoppailut voi hoitaa Kuben verkkokaupassa.



Kylppärin odotetut uudistukset

torstai 15. lokakuuta 2015

Meidän kylpyhuone esiintyy blogissa hyvin harvoin monestakin syystä. Ensinäkin, kylpyhuoneemme on meidän kodin tiloista inhokkini. Saunasta tosin pidän ja siellä viihdynkin mainiosti. Kokonsa ja valaistuksensa puolesta tämä tila on hyvin haastava kuvattava ja onkin sanottava, että tämä tila näyttää livenä huomattavasti kuvia paremmalta. Lukuisista yrityksistä huolimatta, en ole vielä yhtäkään onnistunutta kuvaa tästä tilasta saanut. Laitetaan tänne nyt silti pari räpsykäistä, sillä kylppäri on kokenut pienen muodonmuutoksen!

Blogitaukoni aikana kylpyhuoneemme sai kuitenkin kauan odotetun uudistuksen! Nimittäin uuden allaskalusteen. Vanha oli mennyt jo edelliseltä asukkaalta halki ja muutenkin se oli aika karmea tapaus jos nyt ihan rehellisiä ollaan. Tämä uusi on massiivikoivua ja olen ihastunut siihen ikiajoiksi!  Ajattelin ensin valkoista, mutta tämä sopii vaalean saunamme pariksi todella hyvin! 

Kylppärin seinässä on ollut pari reikärykelmää, joiden peittämiseen olen jo pitkään miettinyt ratkaisua. Hayn Volet koukut löytyi Sisustuksen Koodista ja ne ovat tähän tehtävään täydelliset! Lopputulos on huomattavasti aiempaa siistimpi. Mansen blogikirppikseltä tienatut rahat polttelivat taskussa vielä sen verran, että ostinpa uudet pyyhkeetkin! Hiustenkuivaajakin sujahti näppärästi Tampereen reissulta saatuun Noukin kassiin.








Ihan vaan muistin virkistykseksi täräytin tähän loppuun vielä kuvan kylpyhuoneesta ennen muuttoamme. Kuva on lainattu aikoinaan Oikotien asuntoilmoituksesta. Ihan vaan tässä kyselisin, että kummasta tykkäätte enemmän?

Hiton jees!

maanantai 5. lokakuuta 2015

Muotopuoli pakkaa omaisuutensa matkalaukkuun ja matkustaa viikonloppuna Tampereelle! Siellä on vuosisadan kuumin blogikirppis, jossa itseni lisäksi myyntikojujen takaa löytyy aivan huikeita bloggareita sekä paikallisia design-yrityksiä! Jännittää jo niin, että puntit tutisee!

Pakkailen mukaan jotain pientä kirppisteltävää ja joitakin omia tuotteita myös! Tehtaani tuotekehitysosastolla on ollut viimeaikoina hiljaista, mutta nyt kuulkaas synnytimme siskoni kanssa uuden tuotteen ja Mansen blogikirppis toimikoon sen lanseeraustilaisuutena. HITON JEES! 

Uusi tuote on siis tämä huikea A3 kokoinen printti, jonka on suunnitellut kaikista graafisista suunnittelijoista lempparini Siina Tanninen! Hinta tulee olemaan 15 euroa ja näitä on rajoitettu määrä!


Palatakseni vielä vähän tähän kirppistapahtumaan, niin tosiaan sunnuntaina 11.10 klo 11-14 Galleria Bertelin 2 kerros on the place to be! Tarkemmat speksit löytyy täältä. Ja kannattaa olla nopea, sillä 50 ensimmäiselle olis tyrkyllä goodiebagit! Super iso kiitos jo tässä vaiheessa tapahtuman järjestäjille Retromoderni- ja Sula mahdollisuus -blogien naisille <3 



Hyviä uutisia!

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Sunnuntai ja kroppa huutaa, mut en kuuntele! Eilen vietettiin koko perheen voimin klapitalkoita vanhempieni luona. Nyt on noin sata kuutiota klapeja ladottu nätisi vaateriin. Voin kertoa, että se on aika iso määrä se! Kymmeneltä talkoolaiselta meni tämän määrän siirtämiseen paikasta A paikaan B noin seitsemän tuntia! Päivä kruunattiin hyvällä ruualla, saunalla ja hieronnalla. Ääntä mun suusta ei enää tule. 

Viimeisin voimin näpyttelen tänne juttua meidän eteisestä ja juurikin tästä näkymästä, joka avautuu kylpyhuoneelta päin. Jostain syystä tämä on yksi lempinäkymistäni meillä kotona ja fiilistelen sitä aina aika ajoin. Siihen osuu valo aika kivasti ja edelleen olen tosi tyytyväinen tuohon seinän tekstuuriin ja sävyyn. Mitäs te siihen sanotte?



Olen muuten vihdoin tehnyt blogiini mullistavan uudistuksen. Tai en oikeastaan blogiin vaan blogille.  Nyt sitä ollaan kuulkaas päivitytty nykyaikaan ja Muotopuoli-blogia voi nykyään seurata myös Facebookissa! What up!? Käykäähän tykkäilemässä ja saatte minut hyvälle tuulelle! KIITOS! <3

Meidän vanha koti Kodin Kuvalehdessä

perjantai 2. lokakuuta 2015

Olemme asustelleet tässä kodissa onnellisesti kohta kaksi vuotta. Blogin kirjoittamisen aloitin pian asuntokauppojen jälkeen. Vanhasta kodistamme on näytetty tasan yksi vilautus täällä blogissa. Se oli keittiöstä ja löytyy täältä. Nyt teillä on mahdollisuus päästä kurkkaamaan miltä kotimme näytti noin kolme vuotta sitten, sillä Kodin Kuvalehdessä muistellaan nyt meidän vanhaa kotia! 

Sisustustyylini oli silloin kovin erilainen ja koen kehittyneeni näistä ajoista melko paljon. Tuo koti oli ensimmäinen, jota remontoimme yhdessä ja missä sai vuokrakotia enemmän toteuttaa ideoita. Vanhasta kodistamme meillä on hurjasti muistoja, mutta molemmat tunnemme tämän kodin enemmän omaksemme. Ikävä tuonne ei ole, mutta muistelen silti lämmöllä! Kiitos Krista Keltaselle ja Jonna Kivilahdelle jutusta!