Pages

Helppo DIY vinkki

tiistai 29. syyskuuta 2015

Laitanpa tässä välissä nyt pienen DIY vinkin tänne. Ideasta creditit menee kyllä ihanan Bambula-blogin suuntaan, mutta teinpäs nyt itsellekin. Samaisessa telineessa voi roikottaa myös lehtiä tai mitä milloinkin. Itsellä on ollut tämä pitkään to do-listalla, mutta nyt vasta sain aikaiseksi.

Messinkitangon ostin Bauhausista jo varmaan vuosi sitten, josta lähtien se on lojunut kaapissa. Eräs päivä koko kaapin sisältö kaatui päälleni ja tuo kepukka myös. Sitten muistin tämän DIY vinkin ja aloin samantien vääntämään tankoa keskeltä 90 asteen kulmaan, jonka jälkeen mittasin taitteen keskikohdasta molempiin suuntiin merkit samalle etäisyydelle ja taivutin keskelle päin. Koko hommaan meni aikaa ehkä kolme minuuttia. Eli ihan sikahelppoa! Tuleeko teillä jotain muita vinkkejä, että mihin tuota voisi käyttää?




Nahkaiset vetimet keittiöön

lauantai 26. syyskuuta 2015

Vähän taisin jo paljastaakin, että meidän keittiöön on ilmestynyt uudet vetimet. Aiemmistakin vetimistä tuli paljon kyselyjä, sillä kaappejamme on luultu vetimettömiksi. Valitsimme keittiörempan yhteydessä kaapin takaa kiinnitettävät L-vetimet, jotka eivät siis jättäneet mitään jälkiä kaappien etupuolelle.  Tykkäsin vanhoistakin tooosi paljon, mutta inspis vei nyt mennessään ja nahkaiset tuli tilalle! 

Halusin edelleen pitää yleisilmeen vetimettömän oloisena, vaikka koko maailmahan tietää ettei musta keittiö voi olla vetimetön, koska sormenjäljet. Vetimet tuli olla, enkä halunnut tehdä oviin enempää reikiä. Hyödynsin siis vanhat ovien takapuolella olevat reiät ja niihin ruuvasin vaan nahkalenkin killumaan. Tämä on ihan idioottihelppo DIY muuten! Kaipaakohan joku kuvallisia ohjeita vielä? Voisin ehkä hullutella ja tehdä sellaiset!











Yhteinen sunnuntai

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Tänään nautin pienistä asioista! Kuten siitä, että sain nukkua rakkaan kanssa pitkään puhtaissa lakanoissa ja puuhata yhdessä aamupalaa. Nyt kello on kaksi ja päälläni on edelleen vaatekaapin rumin mutta mukavin paita ja jääkaapista löytyi siideri. Jos totta puhutaan, niin ei taida haluta pukea koko päivänä. Kotikin on siisti ja nyt on kaikki hyvin. Nämä päivät ovat harvassa, mutta nyt kaikki tuntuu sitäkin ihanammalta! Illalla meillä on treffit. Sisko suositteli menemään elokuviin ja aion syödä napani täyteen karkkia ja popcornia! Täytyykin muistaa pukeutua löysästi! 

Askartelin muuten eilen meille keittiöön uudet vetimet! Nahasta tietenkin. Niistä siis juttua piakkoin.






I think I'm back

lauantai 19. syyskuuta 2015

Blogi on ollut vähän tahattomalla kesätauolla viime ajat. Työt ja kaiken maailman kissan ristiäiset ovat pitäneet nimittäin meikäläisen melko kiireisinä. Oma koti on ollut viimeiset kaksi kuukautta aika karmeassa kunnossa, mutta nyt aion ottaa itseäni niskasta kiinni. Ehkä. Arki on tällä hetkellä aika hektistä ja energiat on kotiin päästyä aika vähissä. Otappa siinä sitten imuri käteen, kun sohvalla olisi paljon mukavampaa! Nyt minulla on kuitenkin kunnianhimoinen suunnitelma tulla takaisin ja päivitellä blogia ainakin vähän useammin kuin kerran kahteen kuukauteen! JEE!

No mutta... Nyt on ensimmäinen viikonloppu aikoihin, kun ei tarvitse tehdä mitään tai olla missään. Eli vedinpä lökäpöksyt jalkaan, kaadoin viinilasin (tai pari) kukkuralleen viiniä ja vähän puunasin. 




Nyt oli myös syy puunata, koska sain aika ihanan lahjan! DLM-pöytä on ollut toivelistallani varmaan jo pari vuotta, mutta en ole koskaan sitä raaskinut itse ostaa. Se löysi paikkansa yöpöytänä ja sopiikin tuohon aika passelisti. Aiemmin yöpöytänä toiminut Lundian System-laatikko siirtyi peittelemään pientä johtoviidakkoa. Miksei kukaan muuten ole vielä keksinyt nätin näköistä modeemia?

Meillä vaihtui nettiliittymä entistä huonompaan yhteyteen ja rumempaan laatikkoon. Kaiken kukkuraksi tuo on ilmeisesti sille ainoa mahdollinen paikka antennipistokkeen takia. Voitte siis varmaan kuvitella, kuinka tyytyväinen olenkaan tähän muutokseen. Kyllä nykypäivän lapsella kasvaa pieni tatti otsaan, jos netti ei toimi!