Pages

I love my job!

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Nyt tulee iso pläjäytys kuvia. Olen jälleen melko innoissani yhdestä ihanasta asunnosta, jonka pääsin kalustamaan ja stailaamaan myyntiä varten. Minua inspiroi tällä hetkellä kovasti vanhat kivitaloasunnot. Pientä asuntokuumetta siis nostatettiin taas tässä Mustainveljestenkujan asunnossa. 
Tämä taloyhtiö on Turussa todella arvostettu yhtiö eikä asuntoja ole kovin usein tarjolla. Itse asiassa hyvin harvoin. 

Kyseessä on iso kaksio, jossa huoneet ovat suuria ja katot korkealla. Kattoja koristaa kauniit rosetit ja kattolistat, lattioita korkeat jalkalistat ja ikkunoita ruudut sekä syvät ikkunalaudat. Asunnossa on säästetty myös vanhat kauniit ovet, joihin olen rakastunut. Eikä unohdeta makuuhuoneen upeaa kakluunia. Huokaus! 

Tähän asuntoon voisin kantaa omat tavarani vaikka samantien ja fiilistellä aamusta iltaan. Antaa kuitenkin kuvien puhua taas puolestaan. Ja nämähän on lainattu Bo LKV:ltä. 




























Kuvia oli monta, mutta en osannut valita. Mitäs te piditte?

Huomenna lähtee muuten Tannisten perhe valloittamaan Gdanskia! Jos on hyviä vinkkejä niin kommentoikaa ihmeessä! Kaikki vinkit ovat tervetulleita! Etenkin kaikki sisustuskauppavinkit.





Thonetin uudet kuteet

torstai 2. heinäkuuta 2015

Muistatte varmaan jo jonkin aikaa sitten kunnostamani Thonet-tuolin? Tuoli on risteillyt vähän ympäri kämppää ja nyt se on vuorostaan kulkeutunut yläkertaan. Sain inspiraation verhoilla sen nuden värisellä nahalla, jota muutenkin lyötyy sieltä täältä meidän asunnosta. Ainoa ero muihin nahkajuttuihin on se, että tämä on poron nahkaa. Tykkäilen tästä kovin! Verhoilusta on itseasiassa aikaa jo aika pitkä tovi, mutta olen unohtanut sitä vilauttaa täällä blogin puolella. Mitäs pidätte?

Leopardikuvioinen maksimekko taas pääsee kanssani rokkailemaan Ruissiin perjantaina. Olen ihan tykästynyt tuohon mekkoon, vaikka eläinkuosit eivät varsinaisesti olekkaan minun juttu. Toivon vain etten läkähdy!






Erityisen hyvää Ruissia muuten kaikille sinne vaeltaville ja tietysti vähintään yhtä hyvää viikonloppua niille, jotka nauttivat helteistä jossain muualla.