Pages

london in black and white vol 2

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Lisää matkakuvia Lontoosta. Tulee ihan ikävä takaisin kun kuvia kattelee.


Pakollinen selfie Buckingham Palacen porteilta.



Käytiin katsomassa Camden Townissa kuningattaren vanhoja hevostalleja joissa on nykyään erilaisia myyntikojuja. Oli kyllä aikamoinen elämys aisteille! En kyllä tajunnut ottaa kuvia mistään kojuista. Kuvaus taisi kyllä olla jopa kiellettyä jos oikein muistan. Jos Lontooseen on suuntaamassa niin kannattaa kyllä käydä tsekkaamassa toi paikka! Meille ei kyllä tarttunut mukaan muuta kuin iso palanen toffeeta.


Lontoossa käydessä on pakko käydä katsomassa vähintään yksi musikaali. Me käytiin katsomassa Stomp, jota ehdottomasti suosittelen! Ennen sitä käytiin Trafalgar Squarella pällistelemässä ja törmättiin Spidermaniin, joka sai köniin sokealta mieheltä.



Käytiinpä vielä London aquariumissakin katsomassa fisuja, haita ja pingviinejä. Valitettavasti emme olleet ainoita vierailijoita akvaariossa. Sai olla onnekas, jos sai oikeasti kuvan jostain kalasta, eikä turistin takaraivosta. Koitin saada meduusoista hienoa kuvaa, jonka voisi mahdollisesti kehystääkkin, mutta näillä kuvaustaidoilla sekin tuntui olevan kovin hankalaa. Varsinkin kun joka ikinen lapsi tunsi tarvetta tunkea sormensa samaan kuvaan. Noh... Tuossa nyt on paras otos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!